Bekijk ons aanbod tijdens de Woonbeurs 28 oktober

Op zaterdag 28 oktober wij op de Woonbeurs Den Haag + regio. Tijdens deze woonbeurs staan we samen met andere projectontwikkelaars, woningcorporaties en makelaars uit Den Haag en omstreken en presenteren wij ons aanbod van Metamorfose Rijswijk. Tevens is het mogelijk om meteen al een optie te nemen voor een van de beschikbare kavels! Ook de koperscoaches zijn aanwezig waarbij je terecht kunt voor al je vragen. Ben je ook benieuwd wat voor projecten er  nog meer komen van Steenvlinder? We geven ook alvast een kleine preview van ons opkomende project in Nieuwerbrug en Leiden! 

 

De Grote Kerk van Den Haag is een prachtige kerk midden in het centrum. Vooral op zaterdag is Den Haag een erg leuke stad om te bezoeken, met veel winkeltjes en gezellige terrassen. 

 

Graag zien we jullie daar!

 

De Woonbeurs vindt plaats op zaterdag 28 oktober a.s. van 11.00 tot 16.00 uur in de Grote Kerk, Rond de Grote Kerk 12, 2513 AM Den Haag.

www.woonbeursdenhaag.nl

 

 

De mooiste woning maak je zelf

Metamorfose Rijswijk is een project van Steenvlinder. Wij maken zelfbouw mogelijk voor jou. Laat zien wat je kunt en maak zelf je mooiste woning. Wij staan achter je.

 

Oosteinde 237, 2271 EG Voorburg

www.steenvlinder.nl

 

Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend.

Hier wonen?

Wil je ook wonen in Metamorfose Rijswijk? Neem dan nu een optie!