Kluskavels Havenkwartier Rijswijk

Bepaal zélf hoe je woont!

Een betaalbare woning naar jouw smaak, in een simpel bouwproces waarin jij alles zelf bepaalt. Dat is een kluswoning in Metamorfose. In dit voormalige kantoorpand in het Havenkwartier van Rijswijk zijn straks 62 kluskavels te koop, van  107.500,- tot € 390.000,- (V.O.N. en exclusief korting). Voordelig wonen heb je zelf in de hand, want afhankelijk van jouw keuzes krijg je maar liefst € 10.000,- tot € 15.000,- korting!

Ga je zelf klussen of ben je vooral een goede manager? Bepaal het zelf!

Bestaand

Nieuw


De appartementen, maisonnettes en een penthouse zijn verdeeld over 7 verdiepingen en variëren van 81 tot 195 m2. De prijzen lopen uiteen van  107.500,- tot € 390.000,- (V.O.N. en exclusief korting).  Je kunt ook meerdere kluskavels aankopen en met elkaar combineren. Zo maak je een extra brede woning, of een meerlaagse woning. Voor jezelf óf voor een ander! 

Pionier in het Havenkwartier

Waarom een kluswoning?Bezichtigen? Maak een afspraak!

In het project zijn momenteel alle kavels onder optie of verkocht. Daarom organiseren we geen Open Huis meer. Ook doen we geen nieuwe bezichtigingen meer. Ben je optant? Maak dan een afspraak met jouw Koperscoach.

 

Heb je interesse in het project? Kom op de reservelijst.

Meld je hiervoor aan door het contactformulier op de website in te vullen. Je komt automatisch op een reservelijst. Mocht er iets vrij komen dan krijg je van ons bericht!

 In 3 stappen naar je woning

Stap 1: optie nemen

Heb je interesse in één of meerdere kluskavels? Vanaf 1 oktober kun je een optie nemen! Voor € 300,- reserveren wij een kluskavel voor jou. Jij hebt hierdoor in totaal 10 weken de tijd om uit te zoeken of het écht wat voor je is en of jouw plannen (financieel) haalbaar zijn. 

Stap 2: koop je kluskavel(s)

Koop je de woning, dan doe je een aanbetaling van 10% en krijg je het optiegeld terug. Je hebt vervolgens een jaar de tijd om alles voor het klussen voor te bereiden. In die tijd pakken wij het gebouw aan en zorgen wij er voor dat je je alleen met je eigen woning hoeft bezig te houden.

Stap 3: individueel afbouwen

Na overdracht van de kluskavel door ons aan jou maak je je eigen woning binnen een jaar af. Als je wilt, dan werk je samen met anderen (bijv. bij kozijnen vervangen of voordelig inkopen), maar dat hoeft niet. Ga je zelf klussen of ben je vooral een goede manager? Dat bepaal je ook zelf!


Nieuws

Alle kavels verkocht of onder optie!

Op dit moment zijn 75% van de kavels verkocht. Het laatste deel is onder optie. Wil je op de hoogte blijven, voor als er nog iets vrij komt? Vul het contactformulier in en weet het als eerste!

Blijf op de hoogte

Hou mij vrijblijvend op de hoogte van Metamorfose. 

Ik kan de nieuwsbrief elk moment weer opzeggen. Volg ons ook op Facebook!

* verplichtLocatie

In Metamorfose woon je vlakbij de haven van Rijswijk. Dit gebied verandert in een gemengde en levendige wijk, waar ook steeds meer gewoond wordt. In de toekomst kun je er een bootje neerleggen en zo de Vliet op varen! Je kunt lopen of fietsen naar de supermarkt (Ravesteijnplein), Oud-Rijswijk en het Rijswijkse Bos. Tram 17 brengt je naar alle belangrijke stations en is dé verbinding met de binnenstad van Den Haag. Ook niet onbelangrijk: binnen 5 minuten zit je op de snelweg!

Zelfbouwers aan het woord


“Veel bespaard en toch een unieke woning”

"Ik heb niet met de duurste materialen gewerkt, het ontwerp zit gewoon goed in elkaar. Daardoor heeft mijn huis nu de uitstraling van een miljonairsloft, maar dat is het dus niet!"

“Je kunt exact maken wat je zelf wilt”

Als je het zelf bouwt dan kan je ook wat unieke dingen in je woning maken. En het zijn juist die kleine finishing touches waar je het voor doet! Het leukste aan zelfbouw is dat je exact kan maken wat je zelf wilt…


De voordelen van duurzaamheid

Duurzaam wonen is goed voor het klimaat én je portemonnee. Een duurzame woning is comfortabeler en zorgt voor een lagere energierekening. We hebben dit extra aantrekkelijk voor je gemaakt.

Je eigen zonnepaneel? Korting voor duurzaamheidsmaatregelen? Auto's delen met je buren? Bij Metamorfose is dat allemaal mogelijk!


Voordelig wonen

Voordelig wonen heb je zelf in de hand. Dat begint al met de lage aankoopprijs. Profiteer daarnaast van diverse kortingen. Je voordeel kan oplopen tot wel € 15.000,-! Verder maakt het natuurlijk veel uit of je zelf gaat klussen of gaat uitbesteden. Bij een gemiddelde kluskavel kun je denken aan een netto hypotheekbedrag (dus na belastingaftrek) van circa € 830,-. Kijk voor een toelichting op deze voorbeeldberekening bij Korting.


De mooiste woning maak je zelf

Metamorfose wordt ontwikkeld door Steenvlinder. Wij zijn gespecialiseerd in klus- en zelfbouwprojecten. Ons motto laat het al zien: wij geloven in de kracht van mensen!

 

Oosteinde 237, 2271 EG Voorburg

www.steenvlinder.nl

 

Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend.

Hier wonen?

Wil je ook wonen in Metamorfose Rijswijk? Neem dan nu een optie!