Perfecte uitvalsbasis

Havenkwartier in ontwikkeling

Metamorfose is het eerste project binnen de nieuwe toekomstvisie op het Rijswijkse Havenkwartier. Ook de directe omgeving gaat flink veranderen!

 

De directe overbuur van Metamorfose krijgt een transformatie van kantoor naar voornamelijk wonen. Verderop aan dezelfde kant komen enkele woonblokken op de plek van het huidige kantoor. Rond het water van de haven verandert er veel, zoals het project Harbour Village met kleine moderne bedrijfsruimten in de vorm van eengezinshuizen.


Voorzieningen in de buurt

Direct in de buurt zitten veel voorzieningen die het wonen in Metamorfose veraangenamen. Om de hoek zit de sportschool. Vlakbij aan het Ravesteijnplein vind je de supermarkt. Voor nog meer winkels rijd je in een paar minuten naar winkelcentrum in de Boogaard.

 

Om te ontspannen fiets je naar het Rijswijkse Bos, met de Schouwburg. of natuurlijk naar het sfeervolle Oud Rijswijk, met z'n speciaalzaken en gezellige terrasjes.


Stads wonen

Metamorfose heeft een directe verbinding met Den Haag. Je ziet de skyline vanaf de 4e t/m 7e verdieping prachtig liggen!

 

Tram 17 brengt je in de bruisende binnenstad en verbindt je met diverse belangrijke stations, zoals Den Haag Hollands Spoor.

Liever met de auto? Binnen 5 minuten zit je op de snelweg en voor je het weet ben je in Delft (10 min) en Rotterdam (20 min)!


Groen in ontwikkeling

De gemeente Rijswijk stelde in 2017 voor het gebied rond Metamorfose een toekomstvisie vast. Deze richt zich op een verandering naar een veelkleurig landschap met ruimte voor werken, wonen, leren en recreëren. Deze nieuwe koers creëert meer kansen voor wonen, investeringen, vernieuwing en duurzaamheid!

 

Metamorfose is de eerste duurzame transformatie die Rijswijk gaat zien, maar ook in de omgeving wordt dus volop nagedacht over nieuwe ontwikkelingen. Metamorfose is pionieren! 


De mooiste woning maak je zelf

Metamorfose Rijswijk is een project van Steenvlinder. Wij maken zelfbouw mogelijk voor jou. Laat zien wat je kunt en maak zelf je mooiste woning. Wij staan achter je.

 

Oosteinde 237, 2271 EG Voorburg

www.steenvlinder.nl

 

Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend.

Hier wonen?

Wil je ook wonen in Metamorfose Rijswijk? Neem dan nu een optie!